torstai 5. heinäkuuta 2012

Long time no seen!

No niinpä. Tää blogitouhu ei ole oikein päässyt kukoistamaan, mikä johtuu varmaan lähinnä siitä, ettei kovin usein ole mitään oikeasti uutta ja erilaista päivitettävää. Työpäivät sujuu aika samalla kaavalla: herätys klo 7.10, talliin eli töihin klo 8 ja töitä sitten noin klo 16-17 asti. Iltasella töiden jälkeen ensimmäiseksi suihkuun, sitten jotain päikkäreitä tai lueskelua ja klo 18 jälkeen yläkertaan syömään. Sen jälkeen aika kuluukin useimmiten tietokoneen ääressä pitäen yhteyttä kotimaahan. TJ muuten 36!


No mutta mitä kesäkuussa sitten tapahtui? Yhden viikonlopun 8.-10.6. mulla oli täällä vieraita Suomesta eli iskä, Aaro, Aki ja tietysti Joonas. Oltiin kaksi yötä hotellissa Luxembourg Cityssä ja oli kyllä mitä mukavinta mitä mukavimmassa seurassa!
Juhannusviikonloppuna olin lauantaina ja sunnuntaina kisahoitajan roolissa mukana, kun oltiin kolmen hevosen kanssa kisoissa Waldbredimuksessa, Reitstall Pegasuksen (http://www.reitstall-pegasus.lu/Reitstall-Pegasus-CEP.html) alueella. Oli kiva nähdä täkäläistä kisakulttuuria ja saada vähän vaihtelua arkimeiningeille!


Tjoo, tästä tuli nyt tällainen hätsynpikapäivitys. Jos pari kuvaa vielä saisin onnistuneesti mukaan, niin olis jees. 


Kisa-areenaa Waldbredimuksessa.


Minä, Joonas ja tallin hevoskuljetusauto.


Vapaapäivän jälkkäriherkuttelua. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti