torstai 31. toukokuuta 2012

First month done!

Yep, so it is. Aika on kulunut oikeastaan nopeammin kuin olen ehtinytkään tajuta ja oikeastaan hyvä niin. Melkein tuntuu, että vastahan se oli eilinen kun olin ekaa kertaa yksin lentokoneessa ja seikkailin välilaskun aikana Kööpenhaminan lentokentällä... Niin vaan on ekat reilut neljä viikkoa takana, vielä olisi kymmenen viikkoa edessä. Onneksi ensi viikolla saan varsin mieluisia vieraita Suomesta ja sen kunniaksi onkin koko viikonloppu vapaa. Suuntana Luxembourg City ja pari yötä hotellissa, jeij. :)


Sitten viime päivittelyn, täällä on ollut koko ajan tosi kuivaa ja lämmintä. Päivällä aurinko on paistanut pilvettömältä taivaalta, mikä on tehnyt auringossa oleilun ihan tuskaiseksi... Asteita auringossa on varmaan joku +30, muutenkin ollut aina päälle +20. Tänään oli vaihteeksi viileämpää ja vettäkin tuli vähän, mikä on vaan hyvä! Nyt päästään taas takaisin "normaaliin" työrytmiin, kun vihdoin tänään meistä hoitajista kolmas palasi sairaslomalta. Ajoittain on ollut pikkuisen ylityöllistetty olo, josko se nyt helpottaisi.


Duplo ja minä palaamassa laitumelta. Tai ainakin meidän varjot...

Mun viikottaiseksi vapaapäiväkseni täällä on valikoitunut torstai. Viime viikolla kävin ensimmäistä kertaa Ville de Luxembourgissa/Luxembourg Cityssa, jonne menen kyllä mieluusti ensi viikolla uudestaan. Kaunis kaupunki, jossa takuulla saa kulumaan päivän tai pari ongelmitta. Itse nimittäin  olin kaupungilla viitisen tuntia, joista suurin osa kului yhden ainoan ostoskadun varrella... :D No oli paljon uusia kivoja kauppoja! Rahaa ei onneksi mennyt hulluja määriä eikä mitään turhaa tullut ostettua.


Luxembourgin keskustanäkymää.


Viikonloppuna pääsin taas vaihteeksi maastoilemaan pariin otteeseen, ensin Speedylla ja sitten Tipillä. On täällä kieltämättä kauniita maisemia ja maastoja, jotka on hieno nähdä hevosen selästä! :) Muuten ei ole ollut töiden suhteen mitään mullistavaa, olen onneksi päässyt omasta mielestäni sisään tallin rutiineihin ja oppinut mitä pitää ottaa huomioon minkäkin hevosen kanssa.


Tänään, eli vapaapäivänä, suuntasin taas bussilla kohti Luxembourg Citya, mutta jäin pois Auchan-ostoskeskuksen kohdalla. Olin suunnitellut meneväni Scan Shopiin (http://www.scanshop.lu/), mutta se olikin helpommin sanottu kuin tehty... En siis koskaan päässyt kyseiseen kauppaan, kiitos 1) sateen 2) puuttuvan sateenvarjon 3) puhelimeni kahden eri karttasovelluksen, joista kumpikaan ei ainakaan tänään osoittautunut toimivaksi. No, onneksi ensi viikon vieraat voivat tuoda ruisleipää ja lakua tuodessaan. :)
Käytin siis päiväni ostoskeskuksessa, josta löytyi pari paitaa ja kävin tietysti syömässä, kahvilla ja ruokakaupassa. Onnistunut vapaapäivä alun ongelmista huolimatta!


Vapaapäivän jälkkäri - cappuccino ja pekaanipähkinäpiirakkaa. :)

Se on Duplo! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti