maanantai 14. toukokuuta 2012

Uusia tuttavuuksia ja jonkin sortin kummallisuuksia.


Niitä täällä on tähän mennessä ollut allekirjoittaneelle jo kohtuullisen monta. Uusia tuttavuuksia ovat tietysti olleet kaikki ihmiset ja eläimet, pääasiassa siis hevoset, mutta myös koirat Jack ja Snoopy. Nyt kun mietin, en enää kuollaksenikaan muista mikä hevonen oli toissa viikon tiistaina ensimmäinen johon täällä tutustuin. Päivittäisiä hoidokkeja ovat kuitenkin ainakin Duplo, Fibonacci, Didi, RG, Romeo/Muumi, Paracas, Muru ja Weltina. On ponia ja isoa (noin 180 cm) pv:tä, rautiasta ja kimoa. Kaikki omalla tavallaan erilaisia, pikkuhiljaa alan muistaa mitä olikaan otettava huomioon "juuri tämän hevosen" kanssa. 


Viime päivien hauskin uusi tuttavuus on ravintolan tarjoilija Valerie, joka kysyi perjantaina ekaa kertaa tavatessamme nimeäni ja siitä lähtien onkin sanonut jokaisessa mulle sanomassaan lauseessa Ansa. :D  Pysyypähän ainakin nimi muistissa! Muutenkin hirmuisen positiivinen ja ystävällinen naishenkilö. :)


Ravintolan (ja mun!) sisäänkäynti.


Uusi tuttavuus on, uskokaa tai älkää, myös kuivausrumpu. Kotona ei sellaista oo, mutta täälläpä on. Näppärä laite, tosin saishan ne vaatteet telineessäkin kuivattua... Jostain syystä mun puhtaat pyykkini haisee/tuoksuu aina samalta, vähän... hassulta. En tiedä johtuuko se kuivausrummusta vai käyttämästäni pesuaineesta, mutta ei ne kyllä samalla lailla raikkailta tuoksu kuin kotona. Hämmentävää.


Niin, niistä kummallisuuksista. Käydessäni ekaa kertaa yksin kaupassa hämmennyin, kun täällä ei tarvinnutkaan punnita vihanneksia & hedelmiä itse! Valitut tuotteet vietiin pussissa "punnitsijatädille", joka sitten punnitsi ja länttäsi hinnan banaaneihin ja muihin. En sitten tiedä kuinka fiksua moinen touhu on, koska ainakin kyseisenä ajankohtana (la-keskipäivä) väkeä oli jonoksi asti... 
Kaupassa käynnin suhteen täällä ollaan kyllä Suomea ekologisempia, koska noin 95% asiakkaista on mukana kaupasta ostettu, isompi ns. ekokassi. Enpä muista toistaiseksi nähneen kenenkään ostavan muovikassia, mistä pisteet tähän suuntaan. 


Auchan-ostoskeskus lähellä Luxembourg Citya.

Hämmennystä aiheutti ensimmäisellä kerralla myös bussilla kulkemisen edullisuus. Auchan-ostoskeskukseen on matkaa n. 35 km ja lysti kustansi vain 1,5 euroa! Oli matka miten pitkä tahansa, hinta on aina sama. Ei meillä Suomessa vaan...

Mulla ei täällä toimi netti omassa huoneessa (puhelimella se tosin toimii), vaan datailen paraikaa ravintolan terassilla. Netti toimii tässä, ravintolassa (sielläkin vaihtelevasti) ja tallin toimistossa. Mulle sopii siis erittäin hyvin aurinkoisempi & lämpimämpi keli, jolloin voin istua terassilla datailemassa jäädyttämättä itseäni. :)

Enemmän tai vähemmän onnistunutta maisemakuvausta bussista. Jep, vihreää on.


Huomenna on tiedossa vähän vaihtelua, kun eläinlääkäri tulee ruunaamaan yksivuotiaat oripojat Londonin ja Bel Airin. Mun on ilmeisesti tarkoitus toimia jonkinlaisena avustaja, jännittävää... Bis morgen, maybe!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti