sunnuntai 20. toukokuuta 2012

No need for jogging...




Jälkkäriherkuttelut Diekirchissä.
Paracas the pony!

Otsikko sen kertookin, eilen ja tänään ei oo paljon ollut tarvetta lenkkeilylle töiden jälkeen. Ollaan menty viime päivät hieman vajaamiehityksellä, kun ensin yksi ratsuttajista jäi muutamaksi päiväksi sairaslomalle (kaiketi ihan flunssan takia) ja perjantaina "meistä hoitajista" yhdelle kävi ikävä työtapaturma eli hevonen potkaisi käsivarteen... Siitäkin siis sairasloma seurauksena, alkuun viikko, kun ymmärtääkseni täkäläinen tapa on et lääkäri määrään viikon kerrallaan, sitten on mentävä taas lääkäriin että voi saada viikon lisää jne... Tänään oon mm. hoitanut lenkkeilyt taluttamalla toipilas/potilashevosia, Paracasta 30 min ja Findusta 3 x 15 min. Nyt oon viimeistään oppinut, että sopivat työkengät on enemmän kuin tärkeet tässä työssä! Päivän aikana askelia tulee kuitenkin ties kuinka monta kymmentä tuhatta, kun vie hevosia tarhaan, laitumelle ja kävelyttää jne. 



Tällä viikolla mulla oli vapaapäivä torstaina, joka sattuikin olemaan ("huonoksi onnekseni") helatorstai eli pyhäpäivä. Mua lohdutettiin sillä, että kyllä ravintolat ainakin on auki! No, nukuin siis pitkään ja otin bussilla suunnaksi Diekirchin kaupungin n. 15 kilsan päässä Beaufortista. Päivä oli kaunis ja aurinkoinen, joten mikäs siinä oli kaupunkia katsellessa ja ulkona syödessä. :) Jälkkäri oli päivän kohokohta, iiiso ja herkullinen jätskiannos ja iso cappuccino. Nam! Ohessa muutama kuva kaupungilta, ovat vähän hassusti sommiteltu kun en ihan vielä hallitse tätä systeemiä...

Maisemia joen varrelta.

Diekirchin kirkkoa.
Perjantaina käväistiin pikapikaa kaupassa Saksan puolella, mitä en olisi tiennyt jos kuski eli Minna ei olisi sitä kertonut. Oli muuten halpaa! Ruuat, jotka Suomessa olisi maksanut n. 15 euroa, maksoivat Saksassa reilun 7 euroa... Kyllä kannatti siis käydä!

Eilen sain positiiviseksi yllätykseksi omaan huoneeseeni pienen, mutta enemmän kuin kaivatun jääkaapin! Tähän asti ruokatarpeeni ovat siis olleet tallin satulahuoneen jääkaapissa. Kyllä tuntuu taas tavallaan kotoisammalta, kun voi aamupalankin syödä omassa huoneessa... :) 


Tässä kaikki tänään, ciao! - - Otetaas takas, mukaan vielä pari kuvaa puhelimesta!

Puolituristi bussia odottamassa.


Paikallista maneesinlanauskalustoa.

Mun huoneeni! Etualalla uusi valkoinen ystävä eli jääkaappi. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti